opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Na finalnom natjecanju “Mala škola poduzetništva” za učenike srednjih škola u FBiH, koje je organiziralo Sveučilišta ”Vitez”, 15 timova i pojedinaca predstavilo je svoje poslovne planove. Natjecanje je održano pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta uz sponzorstvo BH Telecoma i BISS toursa. Povjerenstvo natjecanja je ocjenjivala inovativnost, realnost realizacije i kreativnost podnesenih poslovnih planova.

 

Prvo mjesto i novčanu nagradu od 1600 KM je osvojila ekipa učenica Srednje mješovite škole iz Žepča u sastavu: Katarina Kresić, Marija Šumić, Žana Slišković i Anita Mihaljević za poslovni plan pod imenom „Prodaja ženske odjeće sa konfekcijskim brojem od 42 pa nadalje“. Drugo mjesto i novčanu nagradu od 1000 KM je osvojio učenik Srednje škole „Kreševo“ Ivan Korčanin za poslovni plan pod imenom: „Pokretanje servisa za održavanje računara i računarskih mreža“. Treće mjesto i novčanu nagradu od 500 KM je osvojila učenica Mješovite srednje ekonomsko- ugostiteljske škole iza Travnika, Lejla Bektaš, za poslovni plan pod nazivom: „Kućna radinost, šivenje i izrada ručnih radova“.

 

Ovom prigodom čestitamo našem učeniku Ivanu Korčaninu i nadamo se kako će njegov uspjeh djelovati kao poticaj i na ostale učenike da se više angažiraju na sličnim projektima.

 

Ravnatelj Srednje škole „Kreševo“

Renato Pejak, prof.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17