opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Danas je prigodno obilježen 5. svibanj, Dan Srednje škole „Kreševo“.

U 8.30 upriličeno je otvorenje makete stare kreševske crkve koju su izradili učenici 4.1 - građevinski tehničari visokogradnje, zajedno s profesoricom Željkom Gujić. Maketa će biti dar Srednje škole „Kreševo“  muzeju Franjevačkog samostana u Kreševu.

Zatim je u maloj športskoj dvorani održana priredba koju je organizirala profesorica Marija Vidović sa učenicima III.1 odjela, tehničarima za računalstvo. Izveden je igrokaz Tko je kriv za jedinicu?

Povodom obilježavanja ovoga datuma profesorica Mirjana Golub je, u suradnji s profesorom Josipom Mišanovićem, organizirala i natjecanja u košarci, odbojci i nogometu. Najbolji u nogometu bili su učenici 4.1 - građevinski tehničari visokogradnje, u košarci učenici I.1 - tehničari za računalstvo, u odbojci (muški) učenici  2.1 - tehničari cestovnog prometa i (žene) učenice III.1 - tehničari za računalstvo.

Nazočnim učenicima i profesorima  se na početku priredbe obratio i ravnatelj Škole Renato Pejak, koji se također osvrnuo na sve dosad urađeno, zaželio svima još više uspjeha u budućem radu te, naravno, čestitao Dan Škole.

Proslava Dana Škole nastavljena je uz svečanu sjednicu i prigodno druženje.

 

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17