opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Udruženje građana “Edukativo” iz Kiseljaka poziva srednjoškolce koji žive na području općina Kiseljak, Kreševo, Fojnica, Busovača, Vitez, Travnik i Novi Travnik na besplatni četverodnevni seminar pod nazivom: “Upoznaj svoje lokalno naslijeđe”.

Seminar će biti prigoda mladim ljudima za upoznavanje s metodama zaštite i promocije lokalnog kulturno-povijesnog naslijeđa, kroz praktične i inovativne radionice i terenske obilaske, koje će voditi iskusni predavači i stručnjaci iz tih oblasti.
Seminar će biti održan u hotelu „Aquareumal“ u Fojnici od 18. do 21.VI. ove godine, a realizira se u sklopu projekta „Dijalog za budućnost“, koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO, u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Partneri u projektu su Centar za edukaciju mladih Travnik, Vijeće mladih općine Busovača i Udruženje “Perspektiva” iz Viteza.
Prijavnicu za sudjelovanju pošaljite najkasnije do 8.VI., a sve dodatne informacije možete dobiti na facebook stranici https://www.facebook.com/EdukativoBiH ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17