opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Završnim susretima malonogometnog turnira i dodjelom priznanja završene su ovogodišnje Općinske sportske igre.
IMG 8230 Kopiraj
I ove godine je završna večer privukla najviše pozornosti, a mali nogomet je, bio i ostao sport broj 1. Najprije je odigrana utakmica za treće mjesto, u kojoj je, u susjedskom derbiju, Rakova Noga svladala Crniće rezultatom 8:4, dok je u finalu momčad Kreševa bila bolja od Resnika (7:3) i zasluženo osvojila prvo mjesto. Najbolji strijelac ove godine je bio Davor Miličević, za najboljeg vratara proglašen je Mateo Bilić, a za najboljeg igrača Ivica Marić.
Diplome i medalje najboljim pojedincima i predstavnicima najboljih ekipa uručio je općinski načelnik Renato Pejak.
U basketu je prvo mjesto zauzela momčad Gornjeg Čela, drugi su bili Tetkini proroci, a treće Brce. Za najboljek košarkaša proglašen je Toni Marjanović, a najbolji u gađanju „trojki“ bio je Mirza Beganović.
U odbojci je najbolja bila ekipa Resnika, drugo mjesto osvojilo je Kreševo, a treće Rakova Noga.
U pojedinačnim sportovima natjecanja su ove godine održana samo u tenisu i stolnom tenisu. Kod seniora je najbolji bo Boris Bošnjak, drugo mjesto zauzeo je Anđelko Kvesić, a treće Ivica Slomo. Među juniorima je najbolji bio Andrej Kožul, ostavivši iza sebe Marka Šimića na drugom i Petra Čelana na trećem mjestu. U parovima su se najboljim pokazali Josip Stanić i Kristijan Ivičević, drugo mjesto su zauzeli Ranko Miličević i Petar Jurić, a treće Ivica Marić i Sanjin Kezija.
Najbolji stolnotenisač u seniorskoj konkurenciji bio je Dražen Kraljević, drugo mjesto osvojio je Igor Sabljić, a treće Andrej Kožul, koji je, pak, bio najbolji u juniorskoj konkurenciji, pokazavši se boljim od drugoplasiranog Darija Tvrtkovića i trećeplasiranog Marka Šimića.
IMG 8158 KopirajIMG 8173 KopirajIMG 8187 KopirajIMG 8194 KopirajIMG 8214 KopirajIMG 8215 KopirajIMG 8217 Kopiraj(IMG 8225 Kopiraj
Fotografije Artinfo.ba

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17