opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

- Javni poziv za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava za jednokratnu novčanu pomoć za liječenje članova uže obitelji demobiliziranih branitelja, članova uže obitelji poginulih branitelja, članova uže obitelji umrlih ratnih vojnih invalida, članova uže obitelji umrlih dobitnika najvećih ratnih priznanja i odlikovanja i članova uže obitelji umrlih demobiliziranih branitelja u 2023. godini.

Obrazac prijave

 

- Javni poziv Transfer za sufinanciranje troškova sahrana i dženaza pripadnika braniteljske populacije za 2023. za slučaj smrti članova njihove uže obitelji.

Obrazac prijave

 

- Javni poziv za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava iz Proračuna Federacije BiH za 2023. godinu -„Tekući transferi neprofitnim organizacijama- Transfer za obilježavanje značajnih datuma”.

Obrazac prijave

 

- Javni poziv za podnošenje prijave za sufinanciranje izgradnje spomen obilježja, uređenja mezarja i grobalja u 2023. godini.

Javni poziv za sufinansiranje izgradnje spomen obilježja ur.mezraja i grobalja za 2023.

Obrazac prijave

 

- Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava Proračuna Federacije BiH za 2023. godinu iz oblasti boračko/braniteljsko-invalidske zaštite - Tekući transferi neprofitnim organizacijama- udruženja/udruge proistekle iz posljednjeg domovinskog rata.

Javni poziv Transfer za pomoć rada udruženja za 2023. god

Obrazac prijave

 

 

javnipoziv-750x420.jpg

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17