opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Poduzeće „Limprodukt“ d.o.o. iz Kreševa posluje od 2001. godine na sadašnjoj adresi. Bavi se veleprodajom limova i limarske galanterije te proizvodnjom svih vrsta limenih krovova i opšavne limarije. U posljednje vrijeme proizvodi i različite vrste  limenih profila za potrebe građana. Tvrtka raspolaže vrlo modernim strojevima i visokokvalificiranom radnom snagom. Inače, u poduzeću je 28 stalno uposlenih djelatnika.

U sklopu poduzeća djeluje i carinsko skladište, tip-C, s obzirom da se značajan dio limova, limarske galanterije i proizvoda od lima izvozi, ponajviše u Srbiju i Crnu Goru te na Kosovo. Također, 2007. godine „Limprodukt“ je utemeljio i špediciju, kao svoju poslovnu jedinicu. Glavni dobavljači „Limprodukta“ su „Gruppo Antunović“ Italija i „Voestalpine“ Austrija.

Kao i većina kreševskih poduzeća, posljednjih nekoliko godina „Limprodukt“ bilježi značajniji pad prometa. Evidentne su teškoće u naplaćivanju potraživanja, sve je veća prisutnost nelojalne konkurencije i drugo. Ne baš tako davno, 2008. godine, poduzeće je ostvarilo gotovo dvostruki veći promet od onog zabilježenog u 2012.  

Budućnost poduzeća, daljnje poslovanje, razvoj i upošljavanja novih ljudi,  prvenstveno će zavisiti od rješavanja ekonomske krize u BiH, regiji i Europi.

 

zgrada

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17