opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Novi poslovni objekat u BinjePrema informacijama Lejle Kasumić iz tvrtke „Boreas“ iz Kreševa, Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave, skupa sa svojom obitelji, uposlenicima, poslovnim partnerima i prijateljima, ove godine obilježava 30. godinu osnutka i uspješnog rada Stanić Grupe.   

Ponikla iz malog obiteljskog biznisa, uz jasnu viziju i velike ambicije, Stanić Grupa danas ima oko 500 djelatnika u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.  

„Prekrili smo Bosnu i Hercegovinu širokom mrežom distributivnih centara. Svakodnevno snabdijevamo kupce vrhunskim proizvodima (brendovima), te smo na takav način prisutni u svakom kutku naše zemlje. Naši djelatnici i poslovni partneri zajednički rade na pronalaženju novih razvojnih rješenja, kako bi ostvarili što bolju poziciju na tržištu. Povijest nas je naučila da „malim koracima“ možemo postići „velike rezultate“. To je naš moto!“ - priopćili su nam u Stanić Grupi.

U Stanić Grupi su ponosni na Heineken, Karlovačko, Johnnie Walker, Smirnoff, Pago i ostale brendove iz svog portfolija. Odnedavno je na tržištu novi brend – vrhunska vina renomirane crnogorske kompanije „13. jul Plantaže“. Tako je u listopadu ove godine potpisan ekskluzivni ugovor o distribuciji ovih vina na tržište BiH.

Iz godine u godinu, Stanić Grupa raste i razvija se, kako novim, školovanim i motiviranim ljudskim potencijalom tako i novim prodajnim objektima, skladišnim centrima i uredskim prostorima. U prilog ovome ide i podatak da je u tijeku izgradnja poslovne zgrade u Binježevu te utemeljenje i rad „kćerke“ Stanić Grupe – tvrtke „BorVel“ d.o.o. Poslovni objekt u Binježevu, površine 1850 m² i 3000 m² skladišnog prostora, treba biti gotov u travnju/aprilu 2014. godine. Objekat (s 24 parking mjesta) se nalazi u prekrasnom prirodnom okruženju. „BorVel“,  sa sjedištem u Kreševu,  zapošljava 30-ak osoba u 4 svoje poslovnice, s planiranim povećanjem broja djelatnika u skoroj budućnosti.

„Mi, u Stanić Grupi, nastavit ćemo i dalje rasti, prvenstveno računajući na naš ljudski potencijal, na kome se, naprosto, sve zasniva! Duboko vjerujemo u sebe, tako da uspjeh neće izostati i u narednih 30. godina!“ – bile su to završne riječi, koje su nam saopćene u ovoj, nadasve vrlo uspješnoj, poslovnoj grupi. Povodom obilježavanja 30. obljetnice Stanić Grupe, iskrenim čestitkama pridružujemo se i mi.  

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17