opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

gospodarstvoBosna i Hercegovina / Federacija Bosne i Hercegovine / Kanton Središnja Bosna
OPĆINA KREŠEVO / Služba za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb
Broj: 03-24-79/1/13  /Kreševo, 17.I.2013. godine

Na temelju Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata („Službene novine F BiH“, broj: 42/08.), ova služba objavljuje POZIV

 

svim nositeljima gospodarstava koji su upisani u (RPG i RK) Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata Federalnog ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u proteklim godinama. 
Pozivaju se nositelji gospodarstava da sukladno navedenom Pravilniku izvrše ažuriranje, odnosno podnesu nastale promjene na gospodarstu, kao što su brojno stanje stoke, planirane površine za sjetvu, zasijane površine, promjena bankovnog računa i druge vezane za registar.       

Svojom prijavom-ažuriranjem podataka bi zadržali i pravo na ostvarenje potpore-poticaja u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji: animalnoj i biljnoj, u investicijskim projektima i ruralnom razvitku, kao i ostalim potporama iz programa  FMPŠV BiH.

Rok za obveznu prijavu promjena je 31.III.2013. godine.

Gospodarstva koja nisu izvršila upis u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a imaju uvjete za ostvarenje potpore mogu izvršiti isti.

Sve navedene radnje mogu se izvršiti u uredu broj tri zgrade Općine.


Pomoćnica općinskog načelnika

       Anita Medić, dipl.iur.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17