opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

gospodarstvo

Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva KSB poziva sve zainteresirane na javnu raspravu o Nacrtu Zakona o šumama KSB .

Na temelju zaključka Skupštine Kantona Središnja Bosna broj 01-02-102/13 od 19.03.2012., Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo:

 

 OBAVJEŠTAVA

I.

Uvid u Nacrt Zakona o šumama KSB  može se izvršiti svakim radnim danom od 7-15 sati  u prostorijama Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo-ured broj 9.počev od dana objavljivanja ovog poziva te na službenoj internet stranici Općine Kreševo - www.kresevo.ba

II.

Javna rasprava će se održati  u zgradi vijećnice Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb,Kreševo, dana 16. svibnja  (četvrtak)  2013 g. s početkom u 15,00 sati.

III.

Javni uvid i javnu raspravu provodi i koordinira Služba za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo.

Cilj javne rasprave je davanje primjedbi, prijedloga i mišljenja na Nacrt Zakona o šumama KSB.

IV.

Pisana mišljenja, primjedbe i prijedloge možete dostaviti prilikom provođenja javne rasprave ili poštom u Općinu Kreševo ili neposredno na pisarnicu. Svi pismeni prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani, neće se uzeti u obzir.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Službu za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb –ured broj 9.

V.

Na javnu raspravu,između ostalih, pozivaju se:

-Vijećnici Općinskog vijeća Općine Kreševo

-predstavnici Općine Kreševo

-predstavnici šumskog gazdinstva

-gospodarstvenici Općine Kreševo

-predstavnici lovačkih društava

-predstavnici zainteresiranih građana i udruga građana

VI.

O javnoj raspravi će se sačiniti zapisnik.

VI.

Ova obavijest bit će objavljena , na oglasnoj ploči i službenoj Internet stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).

 

Služba za gospodarstvo,

braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17