• PODSTRANICE

Poziv za javnu raspravu

gospodarstvo

Kreševo,02.08.2013.

                                                 Poziv na javnu raspravu

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva KSB poziva sve zainteresirane na javnu raspravu povodom raspravljanja o Nacrtu Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna.

Sukladno Planu aktivnosti na provođenju javne rasprave o Nacrtu Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna, Služba za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb :

 

                                            OBAVJEŠTAVA

I.

Uvid u Nacrt Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna može se izvršiti svakim radnim danom od 7-15 sati  u prostorijama Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo-ured broj 9. počev od dana objavljivanja ovog poziva, te na službenoj internet stranici Općine Kreševo - www.kresevo.ba

II.

Javna rasprava će se održati  u zgradi vijećnice Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo, dana 14. kolovoza (srijeda) 2013 g. s početkom u 13.00 sati.

III.

Postupak provođenja javne rasprave vršit će Stručno povjerenstvo ispred Ministarstva gospodarstva KSB.

Cilj javne rasprave je upoznavanje Općinskih vijeća i drugih subjekata sa područja općina o sadržaju i prednostima Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna, te omogućavanje da isti iznesu svoje mišljenje i stavove po pitanju Nacrta zakona.

IV.

Pisana mišljenja, primjedbe i prijedloge možete dostaviti prilikom provođenja javne rasprave ili poštom u Općinu Kreševo ili neposredno Ministarstvu gospodarstva KSB. Svi pismeni prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani, neće se uzeti u obzir.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Službu za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb –ured broj 9.

V.

Na javnu raspravu, između ostalih, pozivaju se:

-Vijećnici Općinskog vijeća Općine Kreševo

-predstavnici Općine Kreševo

-Udruga poslodavaca Kreševo i gospodarstvenici općine Kreševo

-obrtnici općine Kreševo

-ostali zainteresirani nevladin sektor

VI.

O javnoj raspravi će se sačiniti zapisnik sa konstruktivnim prijedlozima te iste uzeti u obzir prilikom podnošenja Prijedloga Zakona Skupštini KSB na razmatranje.

VII.

Ova obavijest bit će objavljena , na oglasnoj ploči i službenoj Internet stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko  invalidsku i socijalnu skrb

Privitci:
DatotekaOpisVeličina datoteke
Preuzmite ovu datoteku (NACRT ZAKONA O CESTOVNOM PRIJEVOZU SBK-pdf.pdf)NACRT ZAKONA O CESTOVNOM PRIJEVOZU SBK-pdf.pdf 287 kB

ZANIMLJIVOSTI IZ KREŠEVA

Kalendar događaja

Siječanj 2020
N P U S Č P S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

FOTO GALERIJE

fotogalerije2017btn2

footer_logokresevoba.png

Općina Kreševo
FRA GRGE MARTIĆA 49
71260 KREŠEVO

+387 (0) 30 806 602
opcina@kresevo.ba

O KREŠEVU

Općina Kreševo nalazi se u Središnjoj Bosni u Srednjobosanskom Kantonu/Županiji, a zauzima prostor od 150 km2.Općina Kreševo graniči sa općinama: Kiseljak, Fojnica, Konjic i Hadžići.

VIŠE O KREŠEVU

fbicon.pnginicon.pngyticon.png

Copyright © 2017. Službene stranice Općine Kreševo. Design & development SIK computers

designer17.png