opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

gospodarstvo

Kreševo,02.08.2013.

                                                 Poziv na javnu raspravu

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva KSB poziva sve zainteresirane na javnu raspravu povodom raspravljanja o Nacrtu Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna.

Sukladno Planu aktivnosti na provođenju javne rasprave o Nacrtu Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna, Služba za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb :

 

                                            OBAVJEŠTAVA

I.

Uvid u Nacrt Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna može se izvršiti svakim radnim danom od 7-15 sati  u prostorijama Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo-ured broj 9. počev od dana objavljivanja ovog poziva, te na službenoj internet stranici Općine Kreševo - www.kresevo.ba

II.

Javna rasprava će se održati  u zgradi vijećnice Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo, dana 14. kolovoza (srijeda) 2013 g. s početkom u 13.00 sati.

III.

Postupak provođenja javne rasprave vršit će Stručno povjerenstvo ispred Ministarstva gospodarstva KSB.

Cilj javne rasprave je upoznavanje Općinskih vijeća i drugih subjekata sa područja općina o sadržaju i prednostima Zakona o cestovnom prijevozu na području Kantona Središnja Bosna, te omogućavanje da isti iznesu svoje mišljenje i stavove po pitanju Nacrta zakona.

IV.

Pisana mišljenja, primjedbe i prijedloge možete dostaviti prilikom provođenja javne rasprave ili poštom u Općinu Kreševo ili neposredno Ministarstvu gospodarstva KSB. Svi pismeni prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani, neće se uzeti u obzir.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Službu za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb –ured broj 9.

V.

Na javnu raspravu, između ostalih, pozivaju se:

-Vijećnici Općinskog vijeća Općine Kreševo

-predstavnici Općine Kreševo

-Udruga poslodavaca Kreševo i gospodarstvenici općine Kreševo

-obrtnici općine Kreševo

-ostali zainteresirani nevladin sektor

VI.

O javnoj raspravi će se sačiniti zapisnik sa konstruktivnim prijedlozima te iste uzeti u obzir prilikom podnošenja Prijedloga Zakona Skupštini KSB na razmatranje.

VII.

Ova obavijest bit će objavljena , na oglasnoj ploči i službenoj Internet stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko  invalidsku i socijalnu skrb

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17