• PODSTRANICE

POZIV NA JAVNU RASPRAVU ZAKONA O NOVČANIM POTICAJIMA

gospodarstvo

Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva KSB poziva sve zainteresirane na javnu raspravu povodom raspravljanja o Nacrtu Zakona o novčanim poticajima u poljoprivredi na području KSB/SBK .

Na temelju zaključka Skupštine Kantona Središnja Bosna prihvaćen je Nacrt Zakona o novčanim poticajima u poljoprivredi na području KSB te je zaključena i obveza provođenja javnih rasprava na području svih općina Kantona u roku od 30 dana, te sukladno navedenom Služba za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb:
                                            OBAVJEŠTAVA

I.

Uvid u Nacrt Zakona o novčanim poticajima u poljoprivredi na području KSB može se izvršiti svakim radnim danom od 7-15 sati  u prostorijama Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo-ured broj 3.počev od dana objavljivanja ovog poziva te na službenoj internet stranici Općine Kreševo -www.kresevo.ba

II.

Javna rasprava će se održati  u zgradi vijećnice Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo, dana 26. rujna (četvrtak) 2013 g. s početkom u 14,00 sati.

III.

Javni uvid i javnu raspravu provodi i koordinira Služba za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo.

Cilj javne rasprave je davanje primjedbi, prijedloga i mišljenja na ovaj Nacrt Zakona.

IV.

Pisana mišljenja, primjedbe i prijedloge možete dostaviti prilikom provođenja javne rasprave ili poštom u Općinu Kreševo ili neposredno na pisarnicu. Svi pismeni prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani, neće se uzeti u obzir.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Službu za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb –ured broj 3.

V.

Na javnu raspravu,između ostalih, pozivaju se:

-Vijećnici Općinskog vijeća Općine Kreševo

-predstavnici Općine Kreševo

-poljoprivrednici općine Kreševo

-predstavnici udruga građana

-zainteresirani građani

VI.

O javnoj raspravi će se sačiniti zapisnik.

VI.

Ova obavijest bit će objavljena , na oglasnoj ploči i službenoj Internet stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).

ZANIMLJIVOSTI IZ KREŠEVA

Kalendar događaja

Veljača 2020
N P U S Č P S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

FOTO GALERIJE

fotogalerije2017btn2

footer_logokresevoba.png

Općina Kreševo
FRA GRGE MARTIĆA 49
71260 KREŠEVO

+387 (0) 30 806 602
opcina@kresevo.ba

O KREŠEVU

Općina Kreševo nalazi se u Središnjoj Bosni u Srednjobosanskom Kantonu/Županiji, a zauzima prostor od 150 km2.Općina Kreševo graniči sa općinama: Kiseljak, Fojnica, Konjic i Hadžići.

VIŠE O KREŠEVU

fbicon.pnginicon.pngyticon.png

Copyright © 2017. Službene stranice Općine Kreševo. Design & development SIK computers

designer17.png