opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Izaslanstvo Općine Kreševo boravilo je u Zagrebu, gdje su, u Udruzi „Prsten“ te u Hrvatskoj gospodarskoj komori, prezentirane gospodarske mogućnosti.

Boravak u Zagrebu u prosincu prošle godine, kada je potpisao ugovor donaciji Vlade Republike Hrvatske Općini Kreševo za put na Resniku,  općinski načelnik Radoje Vidović  iskoristio je i za posjet Udruzi „Prsten“. Tada je dogovorena i skora prezentacija gospodarskih mogućnosti naše općine, što je ovih dana i realizirano.
Prezentaciji je bilo nazočno četrdesetak članova, uglavnom dužnosnika u Upravnom odboru i drugim tijelima Udruge. Njima se na početku obratio načelnik Vidović, a potom su Vodič za investitore općine Kreševo prezentirale Bojana Trogrlić i Mihaela Miličević. CD izdanje Vodiča podijeljeno je zainteresiranim, koji su s mnogo pozornosti pratili prezentaciju. 
Udruga bosanskih Hrvata "Prsten" vodeća je, nepolitička i neprofitna udruga u Hrvatskoj za promicanje i zaštitu tradicije, kulture, gospodarske suradnje, druženja i humanitarnog djelovanja Hrvata u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, s ciljem očuvanja temeljnih vrijednosti i jedinstva hrvatskog naroda i njegova prosperiteta. Organizirana je kao nevladina, nepolitička, neprofitna organizacija, a financira se članarinama, sponzorstvima i donacijama.
Narednog dana izaslanstvo je posjetilo Hrvatsku gospodarsku komoru, gdje su ih primili pomoćnica direktora Mirjana Turudić te samostalni savjetnik u HGK, Goran Masnec. I njima su predstavljeni općina Kreševo i mogućnosti ulaganja, a razgovarano je i o konkretnim projektima u kojima bi Komora mogla biti od pomoći.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17