opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

nacelnik ilustracijaBosna i Hercegovina / Federacija Bosne i Hercegovine / Kanton Središnja Bosna/SBK
Općina Kreševo / OPĆINSKI NAČELNIK

Kreševo, 29.XI.2012.

Na temelju ukazane potrebe i dopisa Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva - Projekt poboljšanja životnih uvjeta na selu - Ured za koordinaciju projekata-PCU i Općina Kreševo - Općinski načelnik upućuju

POZIV

Pozivaju se poljoprivredni  proizvođači, predstavnici udruga poljoprivrednika i zadruga, predstavnici malih i srednjih poduzeća i njihovih udruga, udruge žena i žene u ruralnom sektoru te predstavnici mjesnih zajednica na prezentaciju Projekta poboljšanja životnih uvjeta na selu  koja će se održati u glavnoj sali HKD „Napredak“ u Kreševu dana 04.12.2012. s početkom u 10.00 sati.

Cilj prezentacije je predstaviti Projekt potencijalnim sudionicima/korisnicima projekta i pružiti im informacije o projektnom području, ciljevima projekta, vrijednosti projekta i izvorima financiranja te o komponentama i modalitetima njihove implementacije.

Prezentaciji će prisustvovati i federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, a bit će predstavljeni i servis provajderi koji su angažirani za implementaciju projektnih aktivnosti (ODRAZ, banke).

Napominjemo da je IFAD – Međunarodni fond za poljoprivredni razvoj u svrhu implementacije Projekta poboljšanja životnih uvjeta na selu sredstva namijenio za financiranje :
- podrška izgradnji i jačanju kapaciteta udruga poljoprivrednika i poljoprivrednih zadruga,
- podrška agrobiznisu (malim i srednjim poduzećima),
- podrška izgradnji i obnovi ruralne infrastrukture za povezivanje sa tržištem,
- kreditiranje farmera i malih i srednjih poduzeća u ruralnim područjima.

Općina Kreševo je jedna od petnaest projektnih općina u FBiH te naglašavamo važnost ove prezentacije i očekujemo da ćete se odazvati u što većem broju, a sve u cilju što adekvatnijeg upoznavanja i informiranja o načinu korištenja ovih sredstava.

 

OPĆINSKI NAČELNIK
Zdravko Miličević

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17