opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

nacelnik ilustracijaBosna i Hercegovina / Federacija Bosna i Hercegovina / Kanton Središnja Bosna/SBK
Općina Kreševo / OPĆINSKI NAČELNIK

Kreševo, 10.12.2012. godine

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

J.P. “Komunalno“ Kreševo zaduženo je za organizaciju čišćenja snijega i snježnih nanosa u suradnji s Civilnom zaštitom općine Kreševo. U cilju uspješnog i blagovremenog čišćenja snijega, utvrđena je slijedeća lista prioriteta:

Prioritet I. – Glavna gradska ulica i Dom zdravlja Kreševo, zatim pravci kuda prometuju školski autobusi,  i to: Rakova Noga, Crnići i Bjelovići,

Prioritet II. – Mahala, Troska, Kotarac, Lipa, Kreševski Kamenik, Stojčići, Kojsina i Vranci. Drugo vozilo (u sklopu ovog prioriteta) istodobno će čistiti snijeg od „Boreas“-a prema Mratinićima, Poljanima i Sopotu. Nakon toga, vozilo će čistiti ostala sela i zaseoke: Drežnice, Zvizd, Bukva i ostalo.
Također, pozivaju se građani i vlasnici poslovnih prostora i gospodarstvenih objekata na pojačan oprez i čišćenje snijega i leda ispred svojih objekata, kao i poštivanje prometnih propisa glede parkiranja vozila u zimskom periodu.

U svim selima s većim usponima, do 15.12.2012. bit će dostavljen posipni materijal. Za organizaciju posipanja prometnica u ovim selima, odgovorni su njihovi mještani.  

Napomena: Na području naše općine postoji oko 150 km asfaltiranih lokalnih puteva. Jedan radni „krug“ grtalice traje oko 13 sati aktivnog rada. S toga molimo naše građane za razumijevanje ove problematike.   

Za sve primjedbe, prijedloge i sugestije, možete  zvati na telefone:

- Josip Miletić - 063/993-452
- Davor Kožul - 063/339-422

 

OPĆINSKI NAČELNIK
Zdravko Miličević

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17