opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

nacelnik ilustracija

U petak, 10.V.2013. godine Općinu Kreševo posjetili su ministar Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Središnja Bosna/SBK, gosp. Jozo Lučić, i policijski komesar MUP KSB/SBK, gosp. Sulejman Tukar.

Na sastanku kod Općinskog načelnika, gosp. Zdravka Miličevića, kome je prisustvovao i zapovjednik Policijske stanice Kreševo, gosp. Mijo Brkić, razmatran je „Elaborat o sustavu video nadzora na općini Kreševo“. Naime, zajedničkim sredstvima MUP KSB/SBK i Općine Kreševo, postavit će se sustav nadzornih kamera kojim će se zasigurno povećati  sigurnost građana i njihove imovine, smanjiti broj prometnih prekršaja i nesreća, neriješenih slučajeva i slično. Video nadzor jedan je od bitnih uvjeta za siguran grad i općinu, za humanije životno okruženje i kvalitetniji život građana općenito.

Također, nastavljeni su razgovori o izgradnji nove suvremene zgrade Policijske stanice Kreševo, s obzirom na dotrajalost postojeće i visok trošak njezinog održavanja.  

Na kraju posjeta potvrđena je ocjena o dosadašnjoj dobroj suradnji Općine Kreševo i MUP-a  KSB/SBK, s uvjerenjem da će ubuduće biti još bolja.         

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17