opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

z-sastanak-1

Izaslanstvo Županijske organizacija HDZ 1990 središnje Bosne na čelu s predsjednicom Slavicom Josipović i zamjenikom ministra Ministarstva prometa i komunikacija BiH Rudom Vidovićem, boravilo je u službenom posjetu Općini Kreševo. S načelnikom općine Kreševo Zdravkom Miličevićem razgovarali su još i članovi „devedesetke“, Vinko Vujica, Josip Čalaga i Mato Topić.

Sudionici sastanka ponajviše su razgovarali o poboljšavanju uvjeta života i rada građana općine Kreševo. Tako su razmatrali pitanja zapošljavanja, razvoja gospodarstva, infrastrukture, poljoprivrede,  kao i  o sve težem položaju osoba u stanju socijalne potrebe i osoba s umanjenim mogućnostima.

Na sastanku je bilo riječi i o aktualnoj političkoj i ekonomskoj krizi u BiH i negativnim trendovima koji iz nje proizlaze.

Zaključeno je kako je potrebno uložiti dodatne napore svih relevantnih subjekata i iskoristiti sve dostupne resurse za prevladavanje krize, te kako je to moguće postići zajedničkim usmjeravanjem politika na stvarne probleme. Jedino tako možemo, umjesto socijalnih, praviti razvojne programe, pokretati poduzeća, zaposliti ljude, spriječiti odliv mladih i doprinijeti boljem životu svih građana.

Posjet općini Kreševo, izaslanstvo ŽO HDZ 1990 završilo je u Deževicama obilaskom prometnice Dusina – Deževice,  kulturnih i prirodnih znamenitosti i gospodarskih potencijala jednog od najudaljenijih sela naše općine.

 z-sastanak 1

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17