opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Federalno ministarstvo za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata/boraca i invalida Odbrambeno-oslobodilačkog rata objavilo je nekoliko javnih poziva.

Radi se o javnom pozivu za podnošenje zahtjeva i programa za sufinanciranje i izgradnju spomen-obilježja, uređenja mezarja i grobalja, javnom pozivu za podnošenje zahtjeva i programa za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava Budžeta/Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2015. godinu iz oblasti boračko/braniteljsko invalidske zaštite - transfer za obilježavanje značajnih datuma, za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava za pomoć u liječenju branilaca/branitelja, za podnošenje zahtjeva  za ostvarivanje prava na dodjelu sredstava  za sufinansiranje troškova sahrana i dženaza pripadnika branilačkih populacija i dr.

Detaljne informacije i aplikacijski obrasci mogu se naći stranici spomenutog ministarstva, na linku http://www.fmbi.gov.ba/userfiles/file/Javni%20poziv%20za%20JNP%20u%20lije%C4%8Denju%20u%202015.pdf

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17