opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Općinsko vijeće Kreševo je na sjednici održanoj 24.V. ove godine razmatralo Nacrt Odluke o usvajanju Strategije razvoja općine Kreševo  za period 2018.-2022. godine. Nacrt je tom prigodom usvojen te je donesen Zaključak kojim se navedeni akt upućuje na javni uvid i raspravu.

Pozivaju se sve mjesne zajednice, nevladine organizacije, pravne osobe i zainteresirani građani općine Kreševo da izvrše uvid u tekst Strategije te svoje prijedloge, mišljenja i sugestije dostave pismeno ili usmeno u Službu za gospodarstvo, braniteljsko-invalidsku i socijalnu skrb, ured broj 9, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tekst gore navedenog Nacrta, može se preuzeti-pročitati na službenoj stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).
Rok za dostavu prijedloga, mišljenja i sugestija je  30 dana od dana objave Nacrta na službenoj stranici Općine Kreševo.
Nakon proteka navedenog roka, Služba za gospodarstvo, braniteljsko- invalidsku i socijalnu skrb organizirat će javnu raspravu te će na temelju primjedbi, mišljenja i sugestija sačiniti izvješće i dostaviti ga Općinskom načelniku i Općinskom vijeću.
Općinski načelnik će prilikom utvrđivanja Prijedloga odluke o usvajanju Strategije razvoja općine Kreševo za period 2018.-2022. godine voditi računa o prijedlozima, mišljenjima i sugestijama te će u obrazloženju akta navesti razloge zašto ne prihvata određene prijedloge, mišljenja i sugestije dane u tijeku javnog uvida i rasprave po nacrtu.
Svi prijedlozi mišljenja i primjedbe, koji ne budu dostavljeni u danom roku neće biti uzeti u razmatranje.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17