opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Prošlog tjedna potpisan je ekskluzivni ugovor između TREC International iz BiH i „Abdulla Al Masaood & Sons“ iz Abu Dhabia o distribuciji prirodne izvorske vode „nevra“ na tržištu Ujedinjenih Arapskih Emirata.
127
Do partnerstva je došlo nakon prepoznavanja važnosti uvođenja na tržište jedinstvenog proizvoda koji bi bio od velikog značaja za dobrobit potrošača u UAE, pa će „nevra“ uskoro biti dostupna u svim većim marketima u toj državi, te u okolnim državama, Libanonu i sjevernoj Africi.

„Nevra“ je prepoznata upravo kao jedna od rijetkih voda u svijetu koja sadrži minimalnu količinu natrija (0,002 mg/L) te svojim mineralnim sastavom čini jednu od najkvalitetnijih voda među onima čije analize se rade redovito od strane različitih laboratorija u Europi.
- Imati prirodnu izvorsku vodu bez natrija koju možemo pružiti potrošačima na tržištu UAE je od iznimnog značaja – kazao je, uz ostalo, Abdulla Al Masaood, predsjednik AMS-a. - Svjesni smo porasta svijesti o  zdravlju, stoga pružanjem vode „nevra“ potrošačima ispunjavamo taj zahtjev o njihovoj dobrobiti.“
- Vjerujem da će taj posao biti uspješno završen na zadovoljstvo svih stranaka i nadam se da će u budućnosti biti još više takvih sporazuma Između tvrtki iz Bosne i Hercegovine i tvrtki iz Ujedinjenih Arapskih Emirata – kazao je veleposlanik BiH u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Zoran Miličević, koji je također nazočio svečanom potpisivanju ugovora.
Tijekom svečanosti potpisivanja partnerstva, održane u sjedištu AMS-a u Abu Dhabiju, generalni direktor TREC Internationala Siniša Holik kazao je kako je BiH zemlja bogata prirodnim resursima.
- Ovakvim partnerstvom s renomiranom tvrtkom kao što je AMS, koju predvodi čovjek s vizionarskim pogledima, ovaj proizvod je tek jedan od prvih iz BiH koji će biti predstavljeni potrošačima u UAE i GCC, s kojima ćemo im omogućiti daljnje i prirodne izbore kojim će obogatiti svoj stil života.
H.E. Abdulla Al Masaood je osnivač, CEO i predsjednik tvrtke „Abdulla Al Masaood & Sons“. Njegova dva sina, Humaid Al Masaood i Khalifa Al Masaood, članovi su Upravnog odbora i aktivno sudjeluju u pomaganju svom ocu u razvoju i ostvarivanju njegovih poslovnih vizija. U tvrtci zapošljavaju snažnu mrežu stručnjaka, uključujući pravne, financijske i marketinške odjele, kako bi održali zdravo poslovanje i ostvarivanje poslovnih ciljeva.  Abdulla Al Masaood, potaknut svojim ranijim iskustvima u obiteljkom poslu i željom da se upušta u nove poslovne ideje, danas posjeduje 15-tak tvrtki.
TREC International je tvrtka osnovana za savjetovanje, pomoć i trgovinu lokalnom i međunarodnom robom na globalnoj razini, osnovana u Bosni i Hercegovini 2015. godine, prisutna u Njemačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i uskoro u drugim zemljama GCC-a. TREC International duboko je ukorijenjen u svom području, uz veliku međunarodnu mrežu kontakata i poslovnih suradnika.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17