opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Općinski odbor HDZ BIH Kreševo proslavio je 27 godina postojanja.
085
Proslavi obljetnice, koja je počela svečanom sjednicom, nazočilo je i visoko izaslanstvo Stranke, predvođeno predsjedateljem Predsjedništva BIH i predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.

Predsjednik Čović je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo ponovnim dolaskom u ovu, kako je kazao, malu ali, jednu od najrazvijenijih sredina koja je, pak, jasno politički opredijeljena i, s obzirom na ogroman potencijal, svakako zaslužuje biti moderno uređena.
Predsjednik OO HDZ BIH Kreševo Radoje Vidović zahvalio je na dolasku gostima sa svih razina vlasti, svim stranačkim prijateljima, predstavnicima braniteljskih udruga, direktorima javnih ustanova, kao i predstavnicima klera. Istaknuo je kako HDZ BIH u Kreševu od osnutka ima većinsku potporu naroda i kako to povjerenje i u budućnosti treba opravdati te na pravi način nastaviti odgovarati svim izazovima.
Tijekom svečane sjednice, Zdravko Franjčević, jedan od utemeljitelja, podsjetio je na trenutke osnivanja Stranke, dok je načelnik Općine Kreševo Renato Pejak istaknuo važnije aktualne projekte te planove za budućnost, prije svega infrastrukturne.
U zabavnom dijelu programa nastupio je maestro Frano Martničević, a izaslanstvo je nakon sjednice nazočilo i otvorenju petog po redu Outdoor foto i film festivalu-"3fok", koji je otvorio predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, te izložbi fotografija priređenoj u sklopu Festivala. 
(artinfo.ba)
084083082081080079078077076075074

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17