opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Načelnik Općine Renato Pejak i zamjenik predsjedatelj Općinskog vijeća Radoje Vidović danas su sa suradnicima posjetili mjesta na kojima se realiziraju tri trenutno najaktualnija infrastrukturna projekta na području općine. 
046

Najvažniji je projekt izgradnje vodospremnika Orunj. Prva faza započeta je prije otprilike godinu i pol, a ovih dana su radovi privedeni kraju  i vodospremnik stavljen u funkciju. Radove je obavilo poduzeće „Miličević“ d.o.o. Kreševo.
U Volujaku su u toku radovi na sanaciji regionalne ceste R442a, a projektom je predviđeno proširenje i sanacija ceste na dionici dugoj 300 metara te raskrižja kojim se skreće ka selu Bukva. Nositelj radova je Direkcija za ceste Županije Središnja Bosna, a izvođač radova poduzeće „Bucomerc“ iz Kiseljaka, dok nadzor obavlja „Desing Ω&C“ d.o.o iz Sarajeva.
U završnoj fazi su i radovi na izgradnji aneksa sportske dvorane, a također ih izvodi poduzeće „Miličević“ d.o.o. Ipak, za unutarnje uređenje trebat će osigurati dodatna sredstva, ali će dvorana, kad i to bude obavljeno, biti potpuno funkcionalna i jedna od boljih u našoj zemlji.
041045044043042

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17