opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Kreševo su u subotu okupirale mažoretkinje. Njih više od 500 iz sedam bh gradova sudjelovalo je na Smotri mažoretkinja u organizaciji „Kiseljačkih mažoretkinja“, koje su prije nekoliko mjeseci upravo u Kreševu osnovale svoju podružnicu.

Maz 01Smotra je počela svečanim defileom kroz grad te kratkim programom na Trgu fra Grge Martića, a nastavljena u sportskoj gradskoj dvorani natjecanjem "Prvi korak" za najmlađe mažoretkinje. Svoje vještine pokazale su i one starije, kako sa štapovima, tako i sa pon pomima, i to mažoretkinje iz Širokog Brijega, Rame, KŠS-a Sarajevo, KŠC-a Travnik, Novog Travnika, Kreševa i Kiseljaka.
Sve su to budnim okom pratili i gosti, među kojima su bili i predsatvnici Europskog i Mažoret saveza Republike Hrvatske na čelu a predsjednikom Europskog mažoret saveza Alenom Ščuricom. Nazočne je pozdravila i predsjednica Mažoret saveza FBIH Marija Topić Ramljak, koja je posebno zahvalila voditeljicama kiseljačkih mažoretkinja Anamariji Kvasina te Ivani Marjanović za još jednu odličnu organizaciju. Smotru je otvorio kreševski općinski načelnik Renato Pejak.
Maz 02

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17