opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U razdoblju od 11.4. do 3.5.2018.god. realiziran je projekt „Izrada detaljnog energetskog pregleda-audita objekta Srednje škole „Kreševo“ u Kreševu. Ukupna vrijednost projekta je 7.020,00 KM. 
Fontic

Financijer projekta  je Fond za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine (http://www.fzofbih.org.ba/v3/), i to u iznosu od 5.600,00 KM, a sufinancijer  Općina Kreševo (https://kresevo.ba/)u iznosu od 1.420,00 KM.
Nakon provedene procedure javne nabavke kao  najpovoljniji ponuđač izabran  je Zagrebinspekt ,poduzeće za kontrolu i inženjering d.o.o., Mostar koje je u ugovorenom roku izradilo Detaljan energetski pregled-audit objekta Srednje škole „Kreševo“ u Kreševu.
Osnovni ciljevi projekta bili su: utvrditi točno energijsko stanje objekta te dati konkretne energijski, ekonomski i okolinski optimalne mjere energijske efikasnosti.
Kroz ovaj projekt želimo nastaviti raditi na podizanju jačanja  svijesti o zaštiti okoliša i poboljšanju i unaprjeđenju životnih uvjeta svih učenika i djelatnika Srednje škole „Kreševo“ kroz provođenje različitih  energetskih programa.
Ravnateljica Srednje škole „Kreševo“, prof. Marija Vidović, se u svoje osobno ime i u ime svih djelatnika i učenika škole zahvaljuje Fondu za zaštitu okoliša FBiH, Općini Kreševo te poduzeću Zagrebinspekt d.o.o., Mostar za financiranje i pomoć u realiziranju ovog iznimno značajnog projekta.

(„Sadržaj ove publikacije /emitiranog materijala isključiva je odgovornost Srednje škole „Kreševo“ i ne predstavlja nužno stav Fonda za zaštitu okoliša FBiH“.)

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17