opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Kreševo će ove subote imati svoje prvo izdanje događaja zabavnog karaktera, namijenjenog isključivo damama, a poznatog kao "Ladies night".
Ladies_night_Kresevo_plakat.jpg„Ladies night“ je koncept promotivnog događaja (eventa), uglavnom poznatog u Sjedinjenim Američkim Državama, na kojem žene plaćaju manje ulaznicu ili pak piće. U svijetu, pa tako sve češće i u Bosni i Hercegovini, „Ladies night“ (Ženska večer, Večer za žene) predstavlja određeni vid zabave, događaj namijenjen isključivo ženama. U pravilu, riječ je o zabavnom događaju koji prate određene tvrtke sa ženskim proizvodima (časopisi, kozmetika…), a koji, prije svega, podrazumijeva druženje praćeno glazbom, pićem i hranom te eventualno nekim dodatnim sadržajem tipa kazalište predstave ili pak filmske projekcije.
Vođeni činjenicom, da su ovakvi događaji uglavnom bazirani na veće gradove, pa tako i u našoj državi isključivo na Sarajevo, te u zadnje vrijeme eventualno na Banja Luku, Tuzlu i Zenicu, udruga „Arka“ iz Kiseljaka posljednje četiri godine održava ovaj vid druženja u Kiseljaku, a sada, evo, i u drugim općinama Središnje Bosne. Naime, „Ladies night“ je prethodno uspješno održan u Vitezu, a ovog ljeta na red je došlo i Kreševo.
Uz podršku i u suradnji s Općinom Kreševo, a povodom Dana općine, „Ladies night“ će u Kreševu biti održan u prekrasnom ambijentu banjskog bazena (Banja), u subotu, 10. kolovoza, s početkom u 19 sati.
Nazočne dame imat će prigodu uživati u dobroj predstavi te glazbi uživo. Naime, zabavljat će ih Lana Hamza s bendom te odlična Sanela Krsmanović sa svojom predstavom "Prekvalifikovana".
Ulaz je za sve dame besplatan!
Više informacija na brojeve: 063 284 832/ 063 412 360
Projekt su podržali: Općina Kreševo, „Stanić Beverages“,  Beauty salon D&D,  salon vjenčanica "Arijana", Beauty studio „Đina“, LoveRich Kryolan, EPS „Laštro“, „Iločki podrumi“, „Perić“ d.o.o. Kreševo, Pilana „Lukić“ d.o.o., „Jurin design“, „Metalos“ d.o.o. Kreševo i „Nevra“ d.o.o Kreševo.

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17