opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

U organizaciji Stolnoteniskog kluba „Kreševo“ u sportskoj dvorani na Trosci održan je stolnoteniski turnir na kojem je, u šest kategorija, nastupilo više od 80 natjecatelja.
Sonten 2
U kategoriji dječaka najbolji su bili natjecatelji iz Viteza, članovi STK „CM“: prvo mjesto osvojio je Marko Bobaš, a drugo Josip Knežević. Čast domaćina spasio je Andrej Kožul, koji je podijelio treće mjesto s još jednim Vitežaninom, Markom Petrovićem. Kod djevojčica je najviše pokazala Ela Čiča, druga je bila Vlatka Oroz, a trećče mjesto podijelile su Magdalena Kapetanović i Anela Puljić.
Kod žena je najbolja bila Ana Sladoje, pobijedivši u finalu Nataliju Debečnogić. Treće mjesto podijelile su Azra Hadžić i Mina Katanić.  
U kategoriji muškaraca do 40 godina najbolji je bio domaći predstavnik Igor Sabljić, koji je u finalu bio svladao Kakanjca Mirzeta Ibrahimpašića, dok su treće mjesto podijelili Kreševljak Dražen Kraljević i Slaviša Zirojević.
Još jedan Kakanjac, Rasim Ibrahimpašić, bio je najbolji u kategoriji od 40 do 60 godina, svladavši u finalu Kreševljaka Željka Kožula, a treće mjesto podijelili su još jedan domaći igrač, Zoran Kraljević, i Duško Stevanović.
U kategoriji igrača u dobi iznad 60 godina Obren Tomić je u finalu bio bolji od Semira Ćerima, dok su treće mjesto podijelili Kasim Cerić i Zoran Miladinović.
Sonten
Fotografije artinfo.ba

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17