opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Svečanom promocijom u "Napretkovom“ domu 18. lipnja,  maturanti Srednje škole "Kreševo", predvođeni ravnateljicom Marijom Vidović, te u pratnji svojih razrednika i predmetnih profesora, uspješno su okončali svoje srednjoškolsko obrazovno razdoblje.
Matt 01Osim što su razrednici, profesorice Irena Sović-Baban, Slavka Ban i Lana Zujić te profesor Ivan Čubela, uručili maturantima zaslužene svjedodžbe, ravnateljica Marija Vidović pohvalila je učenike koji su se tijekom srednjoškolskog obrazovanja istaknuli svojom ustrajnošću u postizanju odličnog uspjeha i uzornog vladanja. Za odličan uspjeh i uzorno vladanje posebno su pohvaljeni učenici četvrtog razreda tehničara za računalstvo, Belmin Karalija i Haris Akšamović, kao i tehničara za vozila i vozna sredstva, Karolina Šakić i Mahir Fazlibašić. Uz pohvalnicu, najboljem učeniku ove generacije, učeniku četvrtog razreda tehničara za računalstvo, Darki Krešiću, uručena je i novčana nagrada općinskog načelnika kao potvrda da su marljivost i ustrajnost u ostvarenju vlastitih ciljeva, utemeljenih na usvajanju i nesebičnom dijeljenju znanja, temelj uspješnog i kulturno osviještenog društva. Uzorna, odlična i svestrana učenica trećeg razreda tehničara cestovnog prometa, Monika Kraljević, odvažno je preuzela ključ škole i tim simboličnim činom potvrdila svoju odluku o važnosti odgovornog promicanja odgojno-obrazovnih vrijednosti.
Svečanoj promociji maturanata prethodila je misa zahvalnica u crkvi svete Katarine u Kreševu. Zahvaljujemo se Fotografskoj radnji "Stanić" na ustupljenim fotografijama kojima smo ovjekovječili uspomenu na još jednu svečanu promociju maturanta Srednje škole "Kreševo".
Matt 02Matt 04Matt 05Matt 06Matt 07Matt 08Matt 09Matt 10Matt 11Matt 12Matt 13Matt 14

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17