• PODSTRANICE

Osnovnoj školi „Dr. Boris Ćorić“ 20.000 kuna za opremanje učionica informatičkom opremom

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske donio je odluku o dodjeli financijske potpore za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate izvan RH za 2017. godinu.
Opširnije...
Uz brojne institucije i udruge s hrvatskim predznakom iz svih krajeva svijeta, na popisu se našla i Osnovna škola „Dr. Boris Ćorić“. Škola će za opremanje učionica informatičkom opremom dobiti potporu

Počeli radovi na utopljavanju zgrade osnovne škole

Prije dva tjedna zaključen je okvirni sporazum o realizaciji projekta utopljavanja zgrade Osnovne škole „Dr. Boris Ćorić“, a zgrada ovih dana dobiva novi izgled.
Opširnije...
Na javnom natječaju prihvaćena je ponuda poduzeća „Bafas“ d.o.o. Kreševo, a vrijednost radova (bez PDV-a) iznosi 56.427 KM. Uskoro nakon toga potpisan je i ugovor između predstavnika Općine i poduzeća „Bafas“, a ovih dana su započeli

Potpisan ugovor o utopljavanje zgrade Osnovne škole „Dr. Boris Ćorić“

Predstavnici Općine Kreševo i poduzeća „Bafas“ d.o.o. Kreševo potpisali su okvirni sporazum i  ugovor  o utopljavanju odnosno ugradnji toplotne fasade u zgradi Osnovne škole „Dr. Boris Ćorić“.
Opširnije...

Ugovor je zaključen na temelju rezultata provedenog postupka javne nabave putem konkurentskog zahtjeva za dostavu ponuda, a potpisali su ga načelnik Općine Renato Pejak i direktor poduzeća „Bafas“ d.o.o.   Marko

O.Š. "Dr. Boris Ćorić": Obilježen Dan Škole

Jučer je u Osnovnoj školi „Dr. Boris Ćorić“ svečano obilježen Dan Škole.

Opširnije...Učenici i njihovi učitelji i nastavnici pripremili su tim povodom bogat program pod naslovom „Božićna čarolija“, a programu su nazočili i brojni roditelji čija djeca pohađaju ovu školu.

Danom Škole obilježava se uspomena na dr. Borisa Ćorića, znanstvenika, Kreševljaka, po kojem se Škola zove.

U osnovnoj školi obilježen židovski blagdan Pesah

U predvorju zgrade Osnovne škole „Dr. Boris Ćorić“ obilježen je židovski blagdan Pesah.
Opširnije...

Blagdan je obilježen tako što su školarci iz obitelji Martinčević Kolonomos uprizorili malu predstavu o Seder večere, koja predstavlja jedno od obilježja proslave tog velikog židovskog blagdana. S mališanima je u uprizorenju sudjelovao i Eli Tauber, savjetnik za vjeru i kulturu Jevrejske zajednice BiH.   

Pesah je najveći

Osnovnoškolsci u akciji čišćenja Dragušnice

Nakon što su prije dvadesetak dana akciju čišćenja rječice Dragušnice organizirali Zavičajna udruga "Kreševski citrin", Udruga sportskih ribolovaca i Brdsko-biciklistički klub "Kreševo", sličnu akciju u subotu je inicirala i Osnovna škola "Dr. Boris Ćorić".
Zajedno sa mladim ekolozima u akciji su sudjelovali i njihovi nastavnici, ravnatelj Škole Dragan Lalić te općinski načelnik Radoje Vidović.
Opširnije...
Opširnije...
Opširnije...
Opširnije...
Fotografije Dalibor Sičanica

Maskirani osnovci i polaznici vrtića defilirali gradom

Učenici Osnovne škole "Dr. Boris Ćorić" i polaznici Dječjeg vrtića "Radost" danas su, maskirani u cvjetove, insekte, kuhare, radnike, bake i djedove..., prodefilirali glavnom gradskom ulicom.
Opširnije...Evo kako je izgledao defile...

 

 

 

 


Opširnije...Opširnije...Opširnije...Opširnije...Opširnije...Opširnije...Opširnije...Opširnije...
Opširnije...Opširnije...Opširnije...

Opširnije...Opširnije...Opširnije...

SVE VIŠE SOCIJALNO UGROŽENE DJECE I SVE MANJE OSNOVACA U KREŠEVU

Opširnije...

Udruženje građana „Naša realnost“ iz Sarajeva provodi projekt „Srce za djecu“ čiji je cilj osigurati tijekom školske godine užinu za 200 socijalno ugrožene djece iz šest osnovnih škola u BiH: „Aleksa Šantić“ iz Istočnog Sarajeva, „Dobroševići“ iz Sarajeva, „Zborište“ iz Velike Kladuše, „Velagići“ iz Ključa, „Hasan Kikić“ iz Sanskog Mosta i „ Dr. Boris Ćorić“ iz Kreševa.

Članovi udruženja posjetili

ZGRADA NEKADAŠNJE OSNOVNE ŠKOLE IZGORJELA DO TEMELJA

Opširnije...

U ranim jutarnjim satima 14. srpnja Policijska postaja Kreševo dobila je obavijest da je pod nepoznatima okolnostima izbio požar u trošnoj zgradi bivše osnovne škole u mjestu Polje.  Objekt je izgorio u potpunosti, što su potvrdili pripadnici policije  i kreševskog vatrogasnog društva.  

Po nalogu dežurnog kantonalnog  tužitelja, djelatnici kriminalističke policije PU Kiseljak, zajedno s vještakom protupožarne zaštite, ustvrdili  su da je požar izbio zbog neispravnih električnih  instalacija.

ZANIMLJIVOSTI IZ KREŠEVA

Kalendar događaja

Listopad 2020
N P U S Č P S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

FOTO GALERIJE

fotogalerije2017btn2

footer_logokresevoba.png

Općina Kreševo
FRA GRGE MARTIĆA 49
71260 KREŠEVO

+387 (0) 30 806 602
opcina@kresevo.ba

O KREŠEVU

Općina Kreševo nalazi se u Središnjoj Bosni u Srednjobosanskom Kantonu/Županiji, a zauzima prostor od 150 km2.Općina Kreševo graniči sa općinama: Kiseljak, Fojnica, Konjic i Hadžići.

VIŠE O KREŠEVU

fbicon.pnginicon.pngyticon.png

Copyright © 2017. Službene stranice Općine Kreševo. Design & development SIK computers

designer17.png