opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

gospodarstvo

Kreševo,25.06.2013.

                                         Poziv na javnu raspravu

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva KSB poziva sve zainteresirane na javnu raspravu povodom raspravljanja o Nacrtu Zakona o javno-privatnom partnerstvu Kantona Središnja Bosna.

Na temelju zaključka Skupštine Kantona Središnja Bosna broj 01-02-222/13 od 06.06.2013., te akta Ministarstva gospodarstva broj 03-02-142/13 od 14.06.2013. Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo:
                                            OBAVJEŠTAVA

I.

Uvid u Nacrt Zakona o javno-privatnom partnerstvu KSB  može se izvršiti svakim radnim danom od 7-15 sati  u prostorijama Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo-ured broj 9. Obzirom da  smo od Ministarstva tražili Nacrt i u elektronskoj formi, ukoliko isti dobijemo, objavit ćemo ga na stranici Općine Kreševo - www.kresevo.ba

II.

Javna rasprava će se održati  u zgradi vijećnice Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo, dana 03. srpnja (srijeda) 2013 g. s početkom u 13.30 sati.

III.

Postupak provođenja javne rasprave vršit će Stručno povjerenstvo ispred Ministarstva gospodarstva KSB.

Cilj javne rasprave je upoznavanje Općinskih vijeća i drugih subjekata sa područja općina o sadržaju i prednostima javno-privatnog partnerstva, te omogućavanje da isti iznesu svoje mišljenje i stavove po pitanju Nacrta zakona o JPP.

IV.

Pisana mišljenja, primjedbe i prijedloge možete dostaviti prilikom provođenja javne rasprave ili poštom u Općinu Kreševo ili neposredno Ministarstvu gospodarstva KSB. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Službu za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb –ured broj 9.

V.

Na javnu raspravu, između ostalih, pozivaju se:

-Vijećnici Općinskog vijeća Općine Kreševo

-predstavnici Općine Kreševo

-Udruga poslodavaca Općine Kreševo i gospodarstvenici općine Kreševo

-obrtnici općine Kreševo

-ostali zainteresirani nevladin sektor

VI.

O javnoj raspravi će se sačiniti zapisnik sa konstruktivnim prijedlozima te iste uzeti u obzir prilikom podnošenja Prijedloga Zakona Skupštini KSB na razmatranje.

VII.

Ova obavijest bit će objavljena na oglasnoj ploči i službenoj Internet stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko  invalidsku i socijalnu skrb

 

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17