opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Kanton Središnja Bosna/SBK

OPĆINA KREŠEVO

Služba za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb

Kreševo, 30.10.2013.

                                                       POZIV

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači, fizičke i pravne osobe, koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata da sukladno članku 6. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčanih potpora po modelu poticaja proizvodnji (SN FBiH broj 56/13) izvrše prijavu plana proizvodnje za 2014. godinu Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva KSB/SBK do 15.11.2013.

Svi potrebni naputci i obrasci za prijavu plana proizvodnje mogu se dobiti u Službi za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo u uredu br.3.

Napominjemo, da poljoprivredni proizvođači koji nisu upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata i koji ne izvrše prijavu plana proizvodnje neće moći ostvariti pravo na novčanu potporu u 2014. godini. “Na temelju članka 6. stavak 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji ste dužni izvršiti prijavu plana proizvodnje za narednu godinu do 15.11. tekuće godine, na Obrascu PPP (OBRAZAC prijave plana proizvodnje), koji možete preuzeti sa web stranice Federalnog ministarstva poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva, web stranice Općine Kreševo i osobno u uredu broj 3. u Službi za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb. Za sve informacije na raspolaganju Vam je i broj telefona 030 806 602.

Također Vas obavještavamo da gospodarstva i klijenti koji ne izvrše ažuriranje unesenih podataka u Registru poljoprivrednih gospodarstva i Registru klijenata do 31.03.2014., kao i oni koji nisu izvršili upis u Registar, neće moći ostvariti potporu u istoj godini.

 

                                   Pomoćnica op. Načelnika

                                                                 Anita Uskoković dipl.pravnik

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17