opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Dodijeljena su priznanja na 17. međunarodnom sajmu gospodarstva „Mostar 2014.“, a među nagrađenim se našla i „Stanić grupa“ iz Kreševa.

„Zlatne plakete" najuspješnijim izlagačima uručila je direktorica mostarskog sajma Dalfina Bošnjak. Osim „Stanić grupe“ Svjetlana Stanića, priznanje su dobili i „Taiwan External Trade Development Council“, MCI d.o.o. Široki Brijeg, „Violeta“ d.o.o.Grude, Udruga za ruralni i regionalni razvoj „Hercegovački štap“, „G Petrol“ d.o.o.Sarajevo, „Aluminij“ d.d. Mostar, JP HT d.d. Mostar, „Novi Jelšingrad“ a.d. Banjaluka te „Podravka“ d.d. Koprivnica.

Kao i svake godine, i ove su dodjeljena posebna priznanja. Vlada Županije Središnja Bosna dobila je posebno priznanje za potporu organizaciji i uspješnom predstavljanju gospodarstvenika s područja Županije, a ista priznanja pripala su i Vladi Županije Posavske, Vladi Distrikta Brčko te Vladi Hercegbosanske županije. Jedno od posebnih priznanja dobila je i Vlada Republike Srpske, također za uspješno organiziranje gospodarstvenika ovog entiteta na mostarskom sajmu.

S područja naše županije sudjelovalo je tridesetak izlagača, a više od 20 predstavilo se na zajedničkom štandu, na prostoru od 444 metra četvorna, čiji je zakup sufinancirala županijska vlada. „Stanić grupa“ je, kao i svake godine, imala vlastiti štand.Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17