opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

P1090363

U ponedjeljak, 25.02.2013. godine počeo je s radom Centar za razvoj općine Kreševo. Temeljna misija Centra je da inicira, pripremi i realizira  razvojne projekte na teritoriju naše općine na sustavan, stručan i efikasan način.   

U Centru je zaposleno šest volontera i gosp. Dalibor Sičanica, koordinator Centra. Volonteri će se financirati iz općinskog Fonda za stipendiranje i volontiranje, dok će koordinatora Centra plaćati Udruga gospodarstvenika općine Kreševo.

Rad ovih mladih ljudi će se zasnivati na izradi razvojnih planova i projekata iz područja gospodarstva, s posebnim naglaskom na razvoju poljoprivrede i turizma kao strateških odrednica našeg budućeg razvoja.

Centar će, između ostalog, sudjelovati u izradi strateških razvojnih dokumenata, pripremat će i implementirati razvojne projekte u suradnji s relevantnim  općinskim organima i udrugama naše lokalne zajednice, surađivat će s kantonalnim, entitetskim, državnim i međunarodnim financijskim institucijama i    fondacijama u cilju sustavnog osiguranja sredstava za realizaciju razvojnih programa i projekata. 

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17