opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Bosna i Hercegovina

Federacija BiH

KSB/SBK

Općina Kreševo

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam

imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina

Broj: 06-23-121

Kreševo:25.10.2016.

Na temelju članka br.147. Zakona o upravnom postupku (Sl. Novine FBiH 2/98) i na temelju članka br. 34. i članka br. 40. Zakona o zaštiti okoliša (Sl. Novine KSB/SBK 4/05), u predmetu izdavanja OKOLIŠNE DOZVOLE ZA POSTOJEĆE I NOVO POSTROJENJE za proizvodnju i ugradnju kovanih, metalnih, panelnih ograda, metalnih konstrukcija i građevinskih kolica u mjestu Kreševo ulica Kraljice Katarine na k.p.br.369 k.o.Kreševo investitora „METALOS“doo Kreševo, Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina zakazuje:

JAVNU  RASPRAVU

Javna rasprava će se održati dana 7.11.2016. (ponedjeljak)  sa početkom u 13.00 sati u prostorijama općinske zgrade Vijećnice u Ul. Fra Grge Martića 49.

Služba za civilnu zaštitu, urbanizam, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe, nevladine Eko-udruge kao i pučanstvo koje gravitira ovom  području izgradnje, da učestvuju u Javnoj Raspravi u postupku izdavanja OKOLIŠNE DOZVOLE ZA POSTOJEĆE I NOVO POSTROJENJE za proizvodnju i ugradnju kovanih, metalnih, panelnih ograda, metalnih konstrukcija i građevinskih kolica u mjestu Kreševo ulica Kraljice Katarine k.p.br.369 k.o.Kreševo  čiji je investitor  „METALOS“doo Kreševo .


Cilj javne rasprave je utvrđivanje relevantnih podataka i činjenica  neophodnih za odlučivanje u vezi spomenutog predmeta. Prijedlozi, mišljenja i sugestije  kao i sva potrebna dokumentacija dostupna je na uvid u spomenutoj  Službi Općine Kreševo.

               
                                                               Služba za civilnu zaštitu, urbanizam,

                                                                    imovinsko-pravne poslove

                                                                      i katastar nekretnina

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17