opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Danas su u radnom posjetu Općini Kreševo boravili dr. Dragan Čović i Borjana Krišto.

705
Čovića i Krišto primili su načelnik Općine Kreševo Renato Pejak i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Kreševo Radoje Vidović.

Na sastanku upriličenom u općinskoj vijećnici sudjelovali su i novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća Kreševo, članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Kreševo, ravnatelji javnih ustanova koje djeluju na području općine te uposlenici Općine.

Radoje Vidović je kratko analizirao izborne rezultate u Kreševu, izrazivši  zadovoljstvo zbog izbora Renata Pejaka za načelnika Općine te zbog osvojenih devet od ukupno 15 vijećničkih mjesta. Također se zahvalio za  svu pomoć i potporu u prethodnom razdoblju.

Renato Pejak je također naglasio da je potpora struktura vlasti i Stranke u proteklom razdoblju bila iznimno dobra, kazavši kako se nada da će tako i ostati, pogotovo kad je u pitanju realizacija značajnih projekata kao što su izgradnja dalekovoda, rekonstrukcija puta Kreševo - Kiseljak, dovršetak aneksa sportske dvorane te zgrade muzeja Franjevačkog samostana.

Dr. Dragan Čović je čestitao na rezultatima lokalnih izbora u Kreševu i izrazio zadovoljstvo zbog dosadašnje uspješne suradnje. Također je naveo da Općina Kreševo, kao i načelnik Pejak, u svakom trenutku mogu računati na pomoć i potporu.

Borjana Krišto je istakla da s ponosom dolazi u Kreševo, pridruživši se čestitkama na rezultatima lokalnih izbora, te je navela da stoji na raspolaganju za bilo kakvu pomoć.

Nakon sastanka u vijećnici, Čović i Krišto su posjetili Franjevački samostan gdje su, zajedno s gvardijanom fra Darkom Drljom i vikarem fra Josipom Jukićem, obišli prostor novoizgrađene zgrade muzeja.
704
703
702
701


Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17