opcina@kresevo.ba | +387 (0) 30 806 602

Načelnik općine Kreševo Renato Pejak i zapovjednik Policijske stanice Kreševo Josip Grubešić danas su uredu Načelnika održali  službeni sastanak.

Razgovarano je o radu Policijske stanice Kreševo i njenoj ulozi u društvu. 

Grubešić je iskazao zadovoljstvo što se i finalni radovi na novoj zgradi Policije privode kraju jer su uvjeti u ovoj gdje trenutno borave izrazito loši. Jučer se asfaltirao plato, a većina uredskog namještaja je već postavljena, te je dio radnih materijala već preseljen u novu zgradu, dodao je.

Nivo narušavanja javnog reda i mira je manji za čak 85 % u odnosu na prethodne godine i mogu reći da smo u tom segmentu jedna od najmirnijih općina u Bosni i Hercegovini, zaključio je Josip Grubešić.

Načelnik Renato Pejak se zahvalio svim službenicima Policijske stanice koji svoj posao obavljaju itekako odgovorno i profesionalno. Osvrnuo se na nedavno postavljeni video nadzor koji je Općinu koštao nešto manje od 10.000,00 KM i koji će biti od koristi i Policijskoj stanici Kreševo ali i svim stanovnicima Kreševa. 

Trenutno su dvije prometno frekventne lokacije pokrivene video nadzorom, a radi se na pokrivanju cijelog grada pa tako uskoro možemo očekivati i postavljanje novih kamera za video nadzor, kazao je načelnik Pejak.

 

8873f38f-590b-4c7a-85ac-2d90eea9e601.jpg

Copyright 2007-2020 OPĆINA KREŠEVO Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17